רס”ם יניב אורן ז”ל, הובא למנוחות בלוויית מאות חבריו ותושבי גדרה בבית העלמין הצבאי של המושבה
מאות ליוו היום אחר הצהריים את רס”ם יניב יצחק אורן ז”ל, בן גדרה, אשר נפל בלחימה במרכז רצועת עזה לצד שניים מחבריו לחטיבת ירושלים.
תושבים רבים נענו לקריאת המועצה המקומית והגיעו ללוות את אורן בדגלי ישראל שנפרשו לאורך ציר הגישה לבית העלמין.

כבוד אחרון לגיבור. תושבי גדרה מלווים את שיירת הללויה בדגלי ישראל
“הצלת חיים לא רק בקרב – גם בחינוך”
אורן היה הוא מנהל הפנימייה בקיבוץ עין גדי. חבריו וחניכיו שהגיעו ללוותו בדרכו האחרונה סיפרו על איש חינוך מעורר השראה, מחנך ומדריך נערץ: “הצלת חיים לא רק בקרב – גם בחינוך”.
אורן הותיר אחריו זוג הורים, רמי ודפנה אורן, תושבי גדרה ובת זוג, הותיר אחריו בת זוג, שר רובל.
בפנימייה ספדו לו:
“בית עין גדי אבל על נפילתו של יניב אורן ז”ל. יניב היה איש חינוך בדרכו ובמהותו ובמשך כעשור הדריך ליווה וחינך בני נוער בפנימית עין גדי. איש אהוב ויקר שהיה חלק מהנוף הקיבוצי והעשייה החברתית קהילתית. בשנה האחרונה ליווה ודאג והיווה עוגן לחלק מילדי העוטף שלומדים בתיכון עין גדי וביתם השני היתה פנימית עין גדי. השאיר אחריו משפחה ובת זוג וקיבוץ שלם המום וכואב”.
מיה דביר, יו״ר קיבוץ עין גדי:
“יניב אורן חי בקיבוץ עין גדי עם בת זוגו שר ושניהם מנהלים בחוד החנית של החינוך בקיבוץ מזה שנים רבות והם מהווים השראה לקשר שבין אהבת המקצוע ואהבה שבינו לבינה. הוא מנהל פנימיית עין גדי והיא מנהלת החינוך הבלתי פורמאלי”.
יהי זכרו ברוך

חזר לאדמת המושבה בה גדל. בהלווית יניב אורן

יהי זכרו ברוך. ראש המועצה מניח זר על קברו של יניב אורן ז”ל

גדרה היום חדשות המושבה גדרה

