על רקע עצירת התיירות ומצוקת מורי הדרך, מיזם חדש לטיולים בישראל מזמין אתכם לטייל, להנות ולתמוך במורי הדרך הישראליים
יחד בדרך. אמירתו של שר האוצר באחרונה, בדבר הצורך של מורי הדרך להחליף מקצוע, ששיקפה את מצוקת מקצוע מורי הדרך בעידן שבו התיירות הנכנסת במצוקה תקדימית, הביאה את מורי הדרך לחזית המודעות הישראלית.
בהתאמה לירידה בתיירות הנכנסת, מציע מיזם חדש שהתפרסם השבוע להגביר את תיירות הפנים ובכך גם להנות ולטייל בארצנו בתקופה שבה קשה לטייל בעולם וגם לתמוך במורי הדרך הישראליים המשוועים לקהל מטיילים.
עד כה במיזם לא נוספו טיולים בגדרה ומורי הדרך של גדרה לא נמצאים במיפוי, אך עם זאת מספר גדול של מסלולי טיול באזורנו מוצע למעוניינים לטייל.
במיזם מספר סיורים באשדוד, כמה באזור אשקלון, בגזר, בתלים המקראיים שבסביבתנו, אבל עדיין אף לא אחד בגדרה.
תבלו.
לכניסה לאתר המיזם דרך הקישור – ממש כאן
לחצו על התמונה