דף הבית > מבצע חרבות ברזל > רקמה גדרתית אחת
רקמה גדרתית אחת

רקמה גדרתית אחת

עצרת הזדהות של תושבי גדרה עם משפחות החטופים החללים התקיימה הערב בגדרה

רקמה גדרתית אחת. עשרות תושבי גדרה והסביבה השתתפו הערב בעצרת של עצב מאופק בכיכר הסופרפארם, לזכר החטופים החללים בארגונן של ריקי חן יהונתן והילה בארי. 

התושבים ניצבו לאורך דקות ארוכות סביב הכיכר כאשר הם נושאים דגלי ישראל ודגלים צהובים ואף הקיפו את הכיכר בצעדה שקטה ומאופקת.

ריקי חן יהונתן, מארגנת האירוע:

גם הרוח לא יכלה לנרות שהדלקנו. עמדנו סביב הכיכר עם דגלי ישראל ודגלים צהובים עם סרט שחור בקצה, לאות אבל.

הצטרפה אלינו הערב גם דורית בן בוחר, סגנית ראש המועצה.

צעדנו בדממה סביב הכיכר, כיכר שהיו שהציעו שתקרא ‘כיכר השבים’, נוצרים את זכר החללים ומקווים להשבת כל החטופים ולימים טובים יותר.

תודה לטל כהן הנהדרת שבהובלתה שרנו את “כולנו רקמה אנושית אחת” ואת “התקווה”.

עומדים בכיכר גם מחר

מחר, כמידי שישי, יתכנסו התושבים בכיכר בשעה 8:30 לעמידה עם תמונות החטופים, למענם ולמען משפחותיהם המייחלות לשובם. התושבים המתמידים בנושא כבר הצהירו בעבר שימשיכו להתייצב בכיכרות בגדרה עד לשובו של אחרון החטופים.

עצרת חטופים עצרת חטופים

רקמה גדרתית אחת. עצרת בכיכר
זכויות יוצרים
המספר האדום
100 אחוז דיוק

בדוק גם...

גבורת כרם שלום

סיפורם של בני הזוג שינדלר יעמוד במרכזו של ערב יום הזיכרון לנפגעי פעולות האיבה וחללי …

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.

שינוי גודל גופנים