קבוצת הרכיבה המקומית RIDE4FUN קיימה רכיבת בזיכרון לזכרו של עידן הרמן ז”ל, בנו של חבר הקבוצה, שנרצח בשבעה באוקטובר
רוכבים וזוכרים. שנה חלפה מאז השבעה באוקטובר ובקבוצת הרכיבה, אשר מרבית חבריה הם תושבי גדרה, RIDE4FUN, קבוצה שהיא הרבה יותר מקבוצת ספורט, לא שוכחים את השבעה באוקטובר.
באסון השבת השחורה התבשרו חברי הקבוצה כי בנו של חבר הקבוצה אברי הרמן, ובת זוגו עדן נפתלי היו בין 410 הצעירים שנרצחו כאשר שהו במתחם מסיבת הנובה בחורשת רעים.
זוכרים
עידן הוא בוגר בית הספר התיכון בגבעת ברנר, תיכון אשר היה לצער כלל קהילת ברנר לאחד מבתי הספר שספגו את המכה הקשה ביותר כאשר 11 מבוגריו נרצחו ונהרגו לאורך השנה האחרונה.
הקבוצה תמכה לאורך כל השנה את המשפחה האבלה ואף קיימה אירוע הנצחה על שמו לפני חודשים ארוכים.

כגוש אחד. חלק מ 75 חברי הקבוצת RIDE4FUN שהשתתפו באירוע במהלך רכיבת הזיכרון

לא רק FUN. אבי גאון נושא דברים בפני חברי הקבוצה ובני המשפחה בטקס לזכר עידן
רוכבים לזכרו
בשבת האחרונה קיימה הקבוצה רכיבה נוספת לזכרו של עידן, בן קיבוץ פלמחים, רכיבה שאליה הגיעו חברי קבוצה רבים, לבושים כולם בתלבושת האחידה האדומה של הקבוצה.
אבי גאון, ממובילי הקבוצה אשר נשא דברים בטקס הזיכרון שקיימה הקבוצה לזכרו, שיתף:
לזכרו של עידן הרמן הי”ד,
בנם של רויטל ואברי הרמן.
יצאנו היום 75 רוכבים לרכיבה לזכרו במלאות שנה להירצחו ושנה לשבת השחורה.
עוד יבואו ימים טובים.

יפה שקיעת שמש ללב עצוב. האנדרטה בחוף פלמחים לזכרו של עידן הרמן ובת זוגו עדן נפתלי ז”ל


גדרה היום חדשות המושבה גדרה

