הפגנה של קבוצת התושבים ‘חיה ותן לחיות’ תתקיים בימים הקרובים
סופר הפגנה. לאחר שסורבו לקיים הפנינג תמיכה בכיכר הסיטי מרקט בגדרה, קבוצת התושבים המונה מאות רבות של תושבי גדרה, תושבי שכונת גולדה מאיר ושכונות אחרות, מתכננת לקיים בימים הקרובים הפגנה על ציביונה של גדרה.
הקבוצה שחרטה על דגלה את עיקרון ‘חיה ותן לחיות’ קוצפת מאז הוחלט בבית המשפט בהתאם לתביעה שהגישה המועצה המקומית ובהתאם למדיניות האכיפה שפרסמה המועצה כי רשת הסופרמרקטים סיטימרקט מחוייבת להיסגר בשבתות.
בתוך כך התפרסם בימים האחרונים כי רשת כשרה למהדרין צפויה להיפתח בגדרה ומחפשת בימים אלו זכיין להפעיל את סניף הרשת, רשת ‘נטו בחיסכון בשבילך’, בגדרה.

מושבת ההפגנות
גם זקני גדרה לא זוכרים תקופה בה התקיימו כל כך הרבה הפגנות במושבה השלווה בדרך כלל.
- במוצאי השבת התקיימה ההפגנה השבועית כנגד “ההפיכה המשטרית”.
- ביום שני השבוע תתקיים הפגנה נוספת כנגד “ההפיכה המשטרית”.
- לפני כשבועיים מיד לאחר אירוע האונס המזעזע התקיימה הפגנת ענק מול בית ראש המועצה.
- לפני כשבוע וחצי לאחר שנעצרו ארבעה תושבי גדרה במהלך סיור שקיימו להגברת הביטחון ביישוב התקיימה הפגנה לילית מול בית ראש המועצה.
- לפני חודשים אחדים התקיימה הפגנה נגד החלטת המועצה המקומית שלא להקצות גנים לחינוך המיוחד.
- לפני מספר חודשים התקיימה הפגנה כנגד פסק הדין המקל, לדעת המפגינים, של בית המשפט לפורץ שפגע מינית בילדה.

יום יום הפגנה. הפגנה שתיערך בגדרה מחר 20.2

גדרה היום חדשות המושבה גדרה

