דף הבית > תשתיות > מתכננים ובונים
סהר פינטו

מתכננים ובונים

ראש המעוצה נפגש עם יו”ר ועדת התכנון והבניה המחוזית לתיאום תוכניות הבניין בגדרה

מתכננים ובונים. קידום תכניות המתאר היישוביות והקמת מבני ציבור בשטחים הציבוריים בגדרה כפוף לאישורים של ועדת התכנון והבניה המחוזית, ועדה בראשותו של עו”ד מיכה גדרון.

לאחר שנפגש השבוע עם ראשי הרשויות באזור ועם יו”ר ועדת התכנון זמורה האמונה על תכנון באזור, נפגש ראש המועצה עם יו”ר הועדה המחוזית לתיאום התוכניות לעתיד המושבה.

ראש המועצה עדכן:

השבוע קיימנו פגישה עם יו”ר ועדת התכנון והבניה המחוזית – עו”ד מיכה גדרון וצוותו. הפגישה הייתה מעולה, ואני שמח להגיד שראינו עין בעין את עתיד גדרה גם ברמת תכנית המתאר המחוזית עליה אמונה הוועדה וגם בזו המקומית הנתונה לרשותנו.

גדרון הבטיח לעזור ולקדם את ענייניה של גדרה בוועדה ואף לפעול יחד איתנו, כתף אל כתף, מול חסמים בירוקרטים.

תודה לסגן ראש המועצה שלום אזרד מחזיק תיק ההנדסה ולהראל דוד מחזיק תיק הפיקוח על העבודה המקצועית והמחויבות לתושבים. תכנון ופיתוח נכונים יבטיחו את איכות החיים של כולנו, כאן במושבה האהובה שלנו.

זכויות יוצרים
המספר האדום
100 אחוז דיוק

בדוק גם...

חולצו בשלום

המחלץ

קבוצת ילדים איבדה את דרכה בשדות שמסביב למושבה. עובד המועצה המקומית נחלץ לעזרתם המחלץ. בשבוע …

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.

שינוי גודל גופנים