תלמידי תיכון רמון והשכבה הבוגרת של מכבי צעיר גדרה במצעד האקלים
צעירים בוערים. כמו בכל שנה, הקדישו הארגונים הירוקים במדינה את יום ההליכה הבינלאומי, שצוין היום שישי האחרון בכל רחבי העולם, לצעדת האקלים.
בצעדה האחרונה, אשר התקיימה ימים ספורים לפני הבחירות הכלליות, ניצלו גופים שונים את ההזדמנות כדי לדרוש מהמפלגות השונות להתחייב על הפעולות הנדרשות כדי לשמור על כדור הארץ לדורי דורות.
בהתאמה היה זה מצעד האקלים רחב המשתתפים ביותר שנרשם בתל אביב מאז החלה היוזמה הזו לפני שנים. על פי המארגנים צעדו למען האקלים כ-15,000 איש.
בין המשתתפים היו גם חברי השכבה הבוגרת של מכבי צעיר גדרה ותלמידי התיכון של תיכון רמון במושבה, אשר כבכל שנה שלחו נציגות נרחבת למצעד.
“יש לנו כדור אחד”
מבית הספר רמון נמסר:
גם תלמידי תיכון דרכא בגין בליווי המורה מדי קן רכזת מגמת מדעי הסביבה ובועז בכור השתתפו במצעד ומחו נגד משבר האקלים ובעד פתרונות ברי קיימא.
תודה למועצת גדרה על מימון ההסעה וכל הכבוד ליאיר מצא תלמיד י”א3 על ארגון הבוקר וגיוס התלמידים בנחישות ובהתמדה האופיינים לו.
“יש לנו כדור אחד, בואו נשמור עליו”.

“יש לנו כדור אחד” תלמידי תיכון רמון בצעדה (צילום: עמוד הפייסבוק של בית הספר)
צעירים בוערים
חברי השכבה הבוגרת של מכבי צעיר התייצבו למצעד בתלבושת האחידה, מצוידים בשלטים רבים מושקעים שעליהם, בין השאר נכתב “הכדור שלנו בוער”.
במכבי צעיר לא מסתפקים רק בהפגנות. לפני ימים אחדים התקבצו חניכי הסניף לפעילות איסוף פסולת בחוף אשדוד ואספו בו מאות שקיות זבל במאמץ לשמור על הכדור.

“הכדור שלנו בוער” חברי השכבה הבוגרת של מכבי צעיר גדרה בצעדה (צילום: מכבי צעיר גדרה)

גדרה היום חדשות המושבה גדרה

