דף הבית > חי מהשטח > המשפ”ענים
המשפיענים נאמני ניקיון

המשפ”ענים

הצטרפו למערך נאמני הסביבה והמחזור של גדרה

נאמני הסביבה. אגף השפ”ע, שיפור פני העיר, מזמין את תושבי גדרה להצטרף למערך המשפ”ענים, מערך נאמני הסביבה והמחזור של גדרה.

המועצה המקומית פרסמה:

מועצה מקומית גדרה, מקימה בימים אלו מערך של נאמני הסביבה וזאת מתוך כוונה שנאמני הסביבה יהוו ה”עיניים” של כולנו, ידווחו על מפגעים סביבתיים ויהוו מופת ודוגמא לשמירה על הסביבה למען החברה.

בעלי תעודת נאמן סביבה רשאים, מתוקף הכשרתם וסמכותם על-פי “חוק שמירת הסביבה”, לדווח על עבירה/מפגע סביבתי לאגף השפ”ע ולמוקד העירוני.

רשאים להגיש בקשה ולהצטרף למערך, מי שעומד בתנאים המצטברים הבאים:

כל אזרח ואזרחית מעל גיל 16 ומעלה (יש לצרף צילום ת.ז).

מגורים בגדרה (צילום ת.ז או חוזה שכירות).

על מנת להגיש בקשה להצטרפות למערך יש למלא את הטופס המצ”ב ולצרף אליו צילום ת.ז ובמידת הצורך גם חוזה שכירות.

מובהר, כי המועצה תהיה רשאית לפנות למגישי הבקשה כולם או חלקם ולבקשם להשלים מסמכים או מידע מסוימים. למועצה יהיה שיקול דעת מוחלט ובלעדי לא לצרף למערך מגיש בקשה במקרה בו לא השלים את כלל הפרטים הנדרשים או בכל מקרה אחר.

מגישי הבקשה אשר יעמדו בתנאים האמורים יוזמנו לקחת חלק בהליך הכשרה אשר בסופו יהיו זכאים לקבלת תעודת “נאמן סביבה”.

ההכשרה תמשך כשעתיים ותעסוק בנושאים כגון חוק שמירת הניקיון, סמכויות, והנחיות, נהלים ועוד. למשתלמים תוענק תעודת “נאמן סביבה” במעמד ראש המועצה.

ההכשרה אינה כרוכה בתשלום ומותנת ברישום מוקדם באתר העירוני או בלשכת מנכ”ל המועצה לידי רותי רביד.

מובהר כי ההצטרפות למערך אינה מוגבלת בזמן ואולם המועצה תהא רשאית להפסיקה בכל עת.

ההצטרפות – ממש כאן.

נאמני ניקיון

זכויות יוצרים
המספר האדום
100 אחוז דיוק

בדוק גם...

גבורת כרם שלום

סיפורם של בני הזוג שינדלר יעמוד במרכזו של ערב יום הזיכרון לנפגעי פעולות האיבה וחללי …

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.

שינוי גודל גופנים