כשנתיים וחצי לאחר שהחלו עבודות התשתית במתחם 584 בדרום מערב המושבה, הושלמו עבודות הסלילה והשילוט במתחם
584 נסלל. מתחם 584 נפתח לתנועה ומאפשר גישה חדשה למתחמי בית העלמים, בית האבות נווה אורנים ומתחם תחנת הדלק בכניסה הדרום מערבית לגדרה.
במתחם, אשר ברובו מיועד לבנייה פרטית צמודת קרקע, החלו עבודות התשתית כבר בשנת 2019 ובימים האחרונים השלימו בו את צביעת מעברי החציה והצבת השילוט בכיכרות השונות לאורך צירי התנועה המרכזיים בשכונה העתידית.
הכניסה למתחם היא משתי נקודות חדשות שחוברו לצירי התנועה המרכזיים של גדרה: מרחוב הדרור, על ציר בן גוריון ומרחוב פינס (בחלקו הדרומי בסמוך לאולפנת הרב בהר”ן).
הסלילה וצביעת מעברי החציה הושלמו. מתחם 584, השבוע בגדרה
מוטב מאוחר מאשר…
מתחם 584 הוא מתחם המיועד לבניית מגורים במספר שכונות מזה שנים ארוכות. מהלכי הפיתוח המעשיים בו החלו רק בשנת 2019, שנים ארוכות אחרי המועד הצפוי והמתוכנן על ידי בעלי הקרקעות אשר המתינו שנים ארוכות לאישורי הבנייה על מגרשיהם.
עבודות הפיתוח מתקדמות. מפת המתחם המדובר
