דף הבית > חינוך > מתחשבים בהורים
קירוי בבית הספר קשת

מתחשבים בהורים

לאחר שעברה במליאת המועצה: יצא לדרך פרויקט קירוי הכניסות למוסדות החינוך בגדרה לרווחת הממתינים בשער

מתחשבים בהורים. הורים רבים לילדים צעירים מכירים את התחושה, בחום הקיץ או בגשמי החורף, של חוסר הנעימות בזמן ההמתנה לפתיחתו של שער בית הספר ויציאתו של הילד או הילדה מהכיתה.

המועצה המקומית גדרה החלה השבוע ביישום פרויקט קירוי הכניסות למוסדות החינוך ברחבי המושבה, במטרה לשפר את רווחת התלמידים, ההורים וצוותי החינוך ולהעניק מענה יומיומי פשוט אך משמעותי לתנאי מזג האוויר.

הפרויקט הוא יוזמה של סגנית ראש המועצה ומחזיקת תיק החינוך, דורית בן בוחר, ובתמיכה מלאה של ראש המועצה המקומית גדרה, סהר פינטו. מדובר בהצעה שעלתה כבר בקדנציה הקודמת ונפסלה על ידי ההנהלה הקודמת ואושרה לפני מספר חודשים לאחר שעלתה שוב לאישור המליאה, וכעת עוברת משלב התכנון לשלב הביצוע.

הקירוי הראשון הותקן השבוע בבית חינוך קשת, והוא מהווה את יריית הפתיחה לפרויקט רחב היקף. במהלך השנה הקרובה צפויה המועצה להתקין קירויים נוספים בכניסות לבתי ספר ולגני ילדים ברחבי גדרה, מתוך תפיסה הרואה בסביבת הכניסה למוסד החינוכי חלק בלתי נפרד מהחוויה החינוכית, מהבטיחות ומהכבוד לתלמידים ולהורים.

במועצה ציינו כי הפרויקט נולד מתוך הקשבה לצרכים מהשטח, ומתוך רצון לשפר את השגרה היומיומית של קהילת החינוך בגדרה, במיוחד בשעות ההגעה והאיסוף.

שיפור איכות החיים מתחיל בפרטים הקטנים

ראש המועצה המקומית גדרה, סהר פינטו:

“לעיתים שיפור איכות החיים מתחיל בפרטים הקטנים. קירוי הכניסות למוסדות החינוך הוא צעד פשוט, אך כזה שמשפיע על אלפי תלמידים והורים מדי יום. אנו ממשיכים לפעול בשיתוף פעולה מלא כדי להפוך החלטות מועצה למעשים בשטח, ולחזק את מערכת החינוך בגדרה.”

סגנית ראש המועצה ומחזיקת תיק החינוך, דורית בן בוחר:

“אנו כאגף החינוך רואים את החינוך כאקוסיסטם בו שותפים רבים להצלחת כל ילד וילדה. בעינינו גם המתנה  לילדים בסוף היום, בתנאים נוחים במיוחד בימי הקיץ החמים, היא משמעותית. התחלנו בהצללה בקשת כפיילוט, בהמשך נתקין ביתר בתי הספר ובעתיד נתרחב גם לגני הילדים.”

זכויות יוצרים
המספר האדום
100 אחוז דיוק

בדוק גם...

שעת סיפור

העורב והשועל

גם השבוע – שעת סיפור בספריית גדרה. יום רביעי בתשלום סימלי העורב והשועל. גם השבוע …

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.

שינוי גודל גופנים