שבוע של מסיבות סיום בבתי הספר התיכוניים במושבה הושלם בשמחה, גאווה והתרגשות
מבצע סוף שנה. שנת הלימודים עומדת להסתיים בבתי הספר התיכוניים ושכבות הי”ב אשר מציינות סיום של 12 שנות לימוד במסיבות סיום מרגשות הגיעו השבוע בזו אחר זו לאמפי גדרה כדי לקיים את טקסי הסיום לקראת מסיבות הפרום השכבתיות.
“גם טיל אירני במהלך מסיבת הסיום לא הצליח להוציא אותה ממיקוד, דיוק וחיוך”
סגנית ראש המועצה ומחזיקת תיק החינוך דורית בן בוחר אשר השתתפה בטקסים שיתפה בהתרגשות לאחר הטקס בתיכון רות:
סיימנו עוד ערב חגיגי של מסיבות סיום.✨️
עוד ערב שמסכם 6 שנות לימוד, התבגרות, התעצבות ומשמעות.
ברכות לבוגרי ובוגרות בית החינוך אוהל שלום, בהובלת המנהלת הנפלאה, הגב’ שרה לבז, שגם טיל אירני, במהלך מסיבת סיום, לא הצליח להוציא אותה ממיקוד דיוק וחיוך!
ברכות לבוגרי ובוגרות מחזור ב’ המופלא, מתיכון דרכא רות,
שריגשו אותנו בטקס אינטימי, מצחיק, מרגש שאפיין את תחושת המשפחתיות הנפלאה העוטפת את תיכון דרכא רות בניהולו הבלתי מתפשר של משה מור.
ברכות לכל הצוותים החינוכיים. להורים ובמיוחד לתלמידות ולתלמידים! 👏👏
98 אחוזי בגרות
ראש המועצה סהר פינטו אשר הוזמן לנאום על במות הטקסים כתב לאחר הטקס בבית הספר בגין:
איזה נוער מצוין יש לנו כאן!
גאווה לחגוג עם בוגרות ובוגרי תיכון דרכא בגין את סיום הלימודים. גדל כאן דור מופלא; ציוני, הישגי, וערכי מאין כמותו!
יש לנו מערכת חינוך ערכית ומצוינת: השכבה הזו מגיעה ל-98% אחוזי בגרות, מעל חמישים בוגרות ובוגרים שממשיכים לשנת שירות, למכינות לי”ג ולעתודה, ורבות ורבים שיתגייסו לתפקידים משמעותיים ויזכו לשרת את המדינה האהובה שלנו באחת התקופות הכי משמעותיות שלה.
אין עליכם, גדרה כולה גאה בכם ותמיד תהיה הבית שלכם. תהנו מהחיים ושמרו על עצמכם. בהצלחה!!!
מבצע סוף שנה. במסיבות הסיום בגדרה
