דף הבית > בחירות מקומיות 2023 > כ-1000 מעטפות כפולות החלו בהליך הספירה, אחוז ההצבעה בגדרה – כ-70%

כ-1000 מעטפות כפולות החלו בהליך הספירה, אחוז ההצבעה בגדרה – כ-70%

הליך ספירת המעטפות הכפולות, מרביתן הצבעות חיילים, החל. כ-1000 מעטפות הגיעו לועדת הבחירות המקומית. התוצאות בשעות הקרובות.

החל הליך הקליטה של המעטפות הכפולות.

כ-800 חיילים הצביעו בבסיסהם, כולל מילואמניקים שהתאפשר להם להצביע בקלפי צבאית במהלך השירות הפעיל בו הם נמצאים.

מעבר לחיילים הגיעו לועדת הבחירות גם ההצבעות של מקבצי הדיור ובתי האבות בגדרה שגם בהם התאפשרה ההצבעה בתוך המוסד עצמו והעברת הפתקים בנוהל זהה לזה של החיילים לספירה שתחל בעוד שעות ספורות במרכז אופק.

מספר המעטפות הכפולות נמוך ממספרן בבחירות הקודמות, עת עמד על כ 1200 מעטפות כפולות שהגיעו לועדת הבחירות ימים ספורים לאחר מועד הבחירות העיקרי בגדרה.

אחוז ההצבעה צפוי לחצות את ה-70%

בתוספת מספר המצביעים במעטפות הכפולות אחוז ההצבעה בגדרה צפוי לעמוד על כ-70%, גבוה משמעותית מהממוצע הארצי אך נמוך משמעותית מאחוז ההצבעה בבחירות הקודמות.

תוספת הפתקים לא יכולה לשנות את זהות ראש המועצה הנבחר סהר פינטו, אך עשויה לשנות את חלוקת המנדטים בין הרשימות השונות ולפיכך ראשי הרשימות הקטנות בגדרה נמצאים במתח רב לקראת פרסום התוצאות הסופיות שיכריעו האם עברה רשימתם את אחוז החסימה.

בחירה לחברות

האם תמונת המנדטים תשתנה בתום ספירת קולות החיילים? חלוקת המנדטים לפני ספירת המעטפות הכפולות

 

 

זכויות יוצרים
המספר האדום
100 אחוז דיוק

בדוק גם...

טורניר קטאן

חברותי פלוס

ערב של משחקי קופסה לבני נוער יתקיים בספרייה היישובית חברותי פלוס. המלחמה בעיצומה ובני הנוער …

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.

שינוי גודל גופנים