דף הבית > חינוך > חוזרים ללמוד בזום
חזרה לבית הספר

חוזרים ללמוד בזום

בהתאם להערכות על לחימה ממושכת, מערכת החינוך חוזרת לשגרת לימודים ללא התקהלות. לימודים יתקיימו באמצעות שיעורים מקוונים כפי שכבר בוצע בתקופת סגרי הקורונה

משרד החינוך הודיע לפני שעה קלה כי החל מיום ראשון הקרוב ייערכו הלימודים במערכת החינוך באמצעות אמצעים מקוונים:

בתום הערכת מצב נוספת שהתקיימה הבוקר (ד’) בחדר המצב של משרד החינוך, בראשותו של שר החינוך יואב קיש ומ”מ מנכ”ל המשרד, מאיר שמעוני, השר הודיע כי החליט שהחל מהשבוע הבא (יום ראשון) כלל מסגרות החינוך יעברו למתכונת של למידה סדירה ורציפה, באמצעות מערכי שיעור המותאמים הן לאפשרות של למידה מרחוק והן לאפשרות של למידה פיזית בבתי הספר.

הלמידה תתמקד בראש ובראשונה בהיבטים רגשיים וחברתיים כדי לחזק את החוסן, ובתכני לימוד המותאמים למצב.

החזרה לשגרת למידה בחירום הכרחית לחיזוק החוסן הלאומי, וחיונית לציבור התלמידים, הזקוקים למסגרת, לדמות חינוכית משמעותית ותומכת ולמפגש עם חבריהם לכיתה גם אם המפגש הוא דיגיטלי.

חלק מהתלמידים בגדרה כבר החלו למידה באמצעות מערכת הזום כבר השבוע, החל משבוע הבא הלימודים ימוסדו באופן מלא בהתאם להנחיית משרד החינוך לעיל.

שימו לב להנחיות הפרטניות מהסגל החינוכי של בית הספר בו לומד ילדכם.

 

 

זכויות יוצרים
המספר האדום
100 אחוז דיוק

בדוק גם...

מוזיאון גדרה

מוזיאון בדלתות פתוחות

מוזיאון גדרה והבילויים יפתח את דלתותיו לקהל הרחב ביום העצמאות ללא תשלום מוזיאון בדלתות פתוחות. …

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.

שינוי גודל גופנים