בתי הספר רמון ופינס מועמדים לפרס החינוך המחוזי של משרד החינוך
בתי הספר התיכון רמון בניהולה של רונית מור ובית הספר היסודי פינס בניהולה של גלית אקריש הם בין בתי הספר הנבחרים השנה למועמדות לפרס החינוך האזורי.
שני בתי הספר מגדרה הם בין 13 בתי הספר במחוז שמתמודדים על ההכרה המכובדת.
ועדת הפרס ביקרה בבתי הספר ובחנה את המוסדות, התרשמה מהצוות החינוכי, המקצועי וכמובן מתלמידות והתלמידים.
ההתמודדות על הפרס האזורי נעשית למרות שאף אחד מבתי הספר בגדרה לא הוכר כבית ספר מצטיין במדידה האחרונה של משרד החינוך.
האם ייבחר כמצטיין? ועדת הפרס מבקרת בבית הספר התיכון רמון (צילום: דף הפייסבוק של המועצה המקומית גדרה)
“את ההשקעה עשו לא על מנת לקבל פרס”
בנוסף לפרסי החינוך לבתי ספר, מחלק משרד החינוך גם פרס חינוך לרשויות מקומיות. בפעם האחרונה שחולק הפרס במחוז מרכז זכו בו הרשויות המקומיות גזר, כפר יונה והמועצה האזורית השכנה נחל שורק.
מנהלת המחוז, הגב’ עמליה חיימוביץ, מסרה בצמוד לחלוקת הפרס:
“כל אחד מראשי הרשויות ומנהלי אגפי החינוך הזוכים, צוותי ההוראה והמפקחים יצרו בשילוב ידיים את ההצלחה שבזכותה אנו מעריכים ומוקירים אותם היום. את ההשקעה בחינוך הם לא עשו על מנת לקבל פרס אלא על מנת שכל ילד ועובד הוראה יבוא עם חיוך למוסד החינוכי, וכי יום הלימודים יהיה לו משמעותי.”
בהצלחה לתלמידים ובתי הספר!

גדרה היום חדשות המושבה גדרה


