התקדמות בעבודות התשתית להקמת אזור התעסוקה והמסחר בדרום גדרה
אזור התעסוקה והמסחר העתידי של גדרה נכנס לשלבי עבודות העפר. אחרי שנים של עיכובים והמתנה, אין ספור הכרזות, הבטחות בחירות וטקסי הנחת אבן פינה, האחרון שבהם לפני למעלה מ-3 שנים, הטרקטורים סוף סוף החלו בעבודת ההכנה לקראת הקמת אזור התעסוקה והמסחר בדרום גדרה.
העבודות שהחלו בשלהי 2020, השלימו את השלב הראשוני של עבודות העפר. כך נראה היטב בשטח בביקור שערכנו באחרונה במקום, זאת לאחר שהושלם המכרז, שפורסם לפני שנתיים, לחכירת השטחים באזור התעסוקה.
בשנת 2018 אמר אז ראש המועצה גמליאל על הפעילות להקמת אזור התעסוקה:
“לאחר שמונה שנים של הכנת תכניות הצלחתי להביא את האישור לשיווק אזור המסחר, התעסוקה וההיי-טק של גדרה”
“כאן מוקם”. עבודות העפר בדרום גדרה לפני שבועות אחדים (צילום: צוות גדרה היום)
כורכר במקום שדות עבודות התשתית במקום (צילום: צוות ‘גדרה היום’)
מחנה חפץ חיים כבר לא תירוץ לדחיות באזור התעסוקה
שנים ארוכות הבעיה היתה המחנה הצבאי, מחנה חפץ חיים, הממוקם על חלק ניכר מהשטח המתוכנן לאזור התעסוקה. הנימוק בגינו התעכבו הליכי התכנון היה המתנה להעתקת הבסיס למחנה חיל אויר אחר התעכבו פעם אחר פעם.
עד היום לא חל כל שינוי בשטח בפעילות הבסיס שממשיך לפעול במקום באופן מלא ללא כל שינוי בשטח הבסיס. עם זאת, הונחו התירוצים הללו בצד והליכי הכנות התשתית בשטח החלו בחלק הפנוי (אזור בגודל של כ-400 דונם) מתוך השטח המתוכנן המלא בהיקף 1000 דונם (בכתם הקרקע ממערב לבסיס וממזרח לכביש 40).
שנים המחנה הצבאי היה הנימוק לעיכוב תהליכי התכנון והיישום. עבדוות התשתית בצמוד למחנה חפץ חיים (צילום: צוות ‘גדרה היום’)
ומה בתכנון?
בסרטון שהעלה ראש המועצה כאשר הוא מצטלם לצד מהנדס המועצה פנוביץ וכאשר הוא מטפס על כלי הצמ”ה הגדולים העובדים במקום, הבטיח גמליאל כי אזור ‘התעשייה’ לדבריו ייתן מענה לכ-5000-6000 מקומות עבודה.
המיתוג לפרויקט, כך על פי הסרטון הוא אזור הי טק מסחר ותעסוקה, את מרכיב התעשייה נראה שהשמיטו בכוונת קמפיינר זה או אחר.
על פי התכנית שפורסמה השטח הכולל של האזור צפוי להיות 1000 דונם, אזור המיועד למסחר, הייטק ותעשייה קלה.
על פי מידע שהגיע ל’גדרה היום’, חלק גדול מהחברות הגדולות הפועלות במרכזי הקניות כבר קיבלו הצעה לשכירת חנויות במרכז ביג הצפוי לפעול במקום.
אזור התעסוקה מתוכנן להתחבר לגדרה דרך גשר עילי שיגשר מעל כביש 7 בין האזור לבין מרכז היישוב. את הגשר האמור מציגים בתכניות ככניסה נוספת ליישוב, למרות שבדיוק ההיפך הוא הנכון. אזור התעסוקה מתוכנן להביא איתו תעבורה יומית רבה של עובדים אל ומהאזור וכולם יידרשו להיכנס ולצאת דרך כביש 3933 (כביש חפץ חיים המסוכן אשר הרחבתו בעיכוב מתמשך) או דרך מרכז היישוב עצמו ולהתנקז לאותן חיבורים קיימים של היישוב לציר 40.
המפה מוכנה כבר שנים ארוכות. מפת התכנון של אזור התעסוקה
תהליכי תכנון ומימוש איטיים
העבודות יוצאות לדרך אחרי עיכובים של שנים ארוכות, עיכובים שלא מוזכרים כלל ועיקר בפרסומי המועצה לגבי התכניות העדכניות במקום, תכניות המוצגות כתכניות שעליהן ‘עומלים שנים רבות’.
עדות להתמשכות התהליכים באופן המעכב את הפיתוח של המושבה שנים ארוכות, הן לא רק השלטים המחלידים הניצבים בשולי האזור כבר כמעט עשור, אלא גם שורת טקסי הנחת אבן הפינה, אשר תוזמנו באופן מאוד לא מפתיע בכל שנת בחירות בעשור האחרון, בזמן שביישובים אחרים קידמו את הבניה והאכלוס בפועל של אזורי תעסוקה דומים ומיזמים נוספים.
כבר בשנת 2013 כינס ראש המועצה דאז יואל גמליאל את נכבדי גדרה והבטיח כי אזור התעשייה יקום ‘בשנים הקרובות’. 8 שנים חלפו ושלב א’ של חלקו הראשון של אזור התעשייה נראה סוף סוף בשטח.
השלט שהפך כבר לנוף קבוע בכניסה לכביש 3933.
האם פיתוח האזור יביא את הקמת תחנת רכבת גדרה?
כחלק מתכנית המתאר של רכבת ישראל יש תכנית עתידית, ללא עיתוי יעד למימוש, להקמת תחנת רכבת המתוכננת בסמוך לאזור התעסוקה והמסחר.
בזמן שבמזכרת בתיה ובקרית מלאכי חנכו את התחנות רכבת שהוקמו לשרות התושבים, בגדרה לא השכילו לטפל בהקמת תחנת רכבת על המסילה המזרחית ותושבי גדרה, שאפילו השאטל לתחנת הרכבת ביבנה הפסיק לשרתם, ייאלצו להמתין עוד שנים ארוכות לתחנת רכבת המתוכננת בשלב ראשון לשמש כתחנת רכבת משא בלבד.
האם יושלמו העבודות בזמן לאזור התעסוקה?
על פי ההסכם של בעלי השטחים עם המועצה המקומית המבצעת את עבודות הפיתוח, הפיתוח נדרש להסתיים עד לסוף שנה זו. האם הפיתוח יסתיים בזמן או שיסבול מעיכובים נוספים כפי שסבלו כל שלבי התכנון והביצוע עד כה? ימים יגידו.
כאשר הוא עומד על סולם אחת המשאיות הכבדות העובדות במקום בירך ראש המועצה את ברכת ‘שהחיינו’. ואכן כך – טוב מאוחר מאשר אף פעם לא.
נמשיך לעקוב.
האם יושלם בזמן? תשתיות הביוב בהמתנה לשתילה בשטח (צילום: צוות ‘גדרה היום’)
