פותחים את הקיץ בכיף: המועצה המקומית גדרה הפתיעה את המבלים בגנים הציבוריים וחילקה קרטיבים בפארקים ברחבי המושבה
אוטו ארטיק. מאות מילדי גדרה יצאו הבוקר לחופש הגדול – והמועצה המקומית גדרה החליטה להפתיע אותם עם הפתעה מתוקה וקרירה: ראש המועצה חילק קרטיבים לילדים ולמשפחות בפארקים הציבוריים ברחבי היישוב.
במהלך אחר הצהריים ראש המועצה המקומית גדרה, סהר פינטו, חילק את הקרטיבים במספר מוקדים: חצר תיכון רמון, הספורטק, גן הבנים, גן ביל”ו, שכונת סטרומה ובגן הציבורי שברחוב לאה גולדברג בשכונת גולדה. ראש המועצה בירך את הילדים בברכת קיץ נעים וביקש שישמרו על עצמם.
הקיץ הקרוב עתיד להיות מלא בפעילויות לכל המשפחה. הרציונאל- בקיץ הקרוב כל המשפחה מבלה במושבה. בימים הקרובים תפרסם המועצה חוברת פעילויות לכל חודשי הקיץ שכוללים פעילויות לילדים, לנוער ואפילו למבוגרים.
ראש המועצה, סהר פינטו:
“אין דרך טובה יותר לפתוח את הקיץ מאשר חיוך של ילד וקרטיב צונן ביד. גם בקיץ הקרוב – כל המשפחה מבלה במושבה. נאחל לכולם קיץ מהנה, בטוח ומלא בחוויות טובות.”
אוטו גלידה. ראש המועצה מחלק ארטיקים מרכב הגלידות בצמוד לגן הבנים
