דף הבית > חי מהשטח > ראשי היישובים נגד הפרטת סניפי הדואר
סניף גמליאל

ראשי היישובים נגד הפרטת סניפי הדואר

יישובים רבים בולמים את הפרטת סניפי הדואר בשטחם מחשש לפגיעה בשירות לתושב. בגדרה – ההפרטה עברה ללא כל התנגדות. הקבלן הזוכה – חיים גמליאל

הפרטת הדואר. ההפרטה שעבר סניף הדואר המרכזי של גדרה לאחר עשרות שנים של שירות מרכזי על ידי חברת דואר ישראל לתושבי המושבה אינו היחיד המטופל בימים אלו כחלק מהחלטה רבה בעניין.

עם זאת, בניגוד לגדרה בה עברה הפרטה ללא כל התנגדות מצד הנהלת היישוב, ביישובים רבים המועצה המקומית מתנגדת להליכי ההפרטה מתוך חשש ששירותי הדואר לתושבים, בעיקר אלו החלשים יותר בחברה הזקוקים לשירותי הדואר באופן יומיומי, ייפגעו.

דוקרסקי נאבק

ראש עיריית קירית ביאליק אלי דוקרסקי יצא נחרצות כנגד מהלכי הדואר לצמצם כחלק מהליכי ההפרטה את שירותי הדואר בעירו:

פוסט של אלי דוקרסקי על הדואר

גאון נאבק

ראש המועצה המקומית מזכרת בתיה השכנה, גבי גאון, עדכן את התושבים במהלכים אשר הוא מקדם לשמירה על שירותי הדואר ביישוב:

פוסט של גבי גאון על הדואר

גם באשקלון מנהלת העירייה מאבק כנגד כוונת הדואר לצמצם את השירותים במקום ולסגור את סניף הדואר בשכונת שמשון.

ובגדרה? סניף גמליאל

גם יואל גמליאל ראש המועצה המקומית גדרה ער לחשיבות נגישות שירותי הדואר לכל התושבים ואף פרסם לפני שנים ספורות על “מאמצים שנעשו עם מנהלת הדואר” לפתיחת סניף דואר שני בגדרה, סניף אשר בצמוד לסגירתו מספר שנים לאחר מכן לא התפרסמה הודעה דומה על “מאמצים שכשלו למניעת סגירתו.”

פוסט של גמליאל על הדואר

בתוך כך הושלמה ההפרטה בגדרה והסניף היחיד שנותר ביישוב עבר להפעלה על ידי קבלן פרטי, חיים גמליאל אחיו של ראש המועצה המקומית יואל גמליאל.

גם בצמוד להפרטה עצמה שהתקיימה בגדרה וזכייתו של גמליאל בזכויות להפעיל את הסניף המקומי בשטח השיפוט של המועצה בניהול אחיו, לא התפרסמה כל הודעה של גמליאל לגבי שירות הדואר לציבור תושבי המושבה.

האם המעבר של השירות הבסיסי הזה לידיים פרטיות בגדרה יפגע באיכות השירות לתושב או יבטיח את רציפות שירות הדואר בימים בהם לא כל יישוב בכלל “זוכה” לסניף משלו? נמשיך לעקוב

סניף גמליאל

זכויות יוצרים
המספר האדום
100 אחוז דיוק

בדוק גם...

תאונה עצמית בעץ

תאונה עצמית בגדרה

נהגת כבת 70 נפגעה בתאונת דרכים עצמית בלב המושבה נהגת כבת 70 פונתה במצב בינוני …

תגובה אחת

  1. דבורה הבר

    בסניף ראשי דואר גדרה אין מכונה לניתוב לקוחות.
    עושים צחוק מהציבור.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.

שינוי גודל גופנים