ראש המועצה בלחץ על בתי הספר להמתין להשלמת העבודות להקמת ‘אמפי גדרה’ במטרה לחנוך אותו עם מסיבות הסיום של בתי הספר. בבתי הספר ביקשו מהתלמידים להיערך לשני מועדי חגיגה אפשריים
ממתינים לאמפי. תכנית מוזרה במיוחד בכל הקשור למסיבות הסיום בבתי הספר בגדרה.
בעוד ימים ספורים יסיימו תלמידי כיתות י”ב את חוק לימודיהם לאחר 12 שנות לימודים ארוכות.
כנהוג בבתי הספר התלמידים מתכננים ועמלים על מסיבת הסיום של התיכון זה זמן רב רק שלפחות בבית הספר בגין לא יודעים עדיין מתי היא תתקיים.
בבית הספר עדכנו את התלמידים ואת הוריהם שיש להיערך לשני מועדים אפשריים לחגיגה. יום ראשון הקרוב ויום שני שלאחריו.
הסיבה לתכנית הלא יציבה היא הלחץ מצד ראש המועצה המקומית גמליאל לסיים את העבודות להקמת וחניכת ‘אמפי גדרה’ בזמן הנדרש כדי לחנוך אותו עבור בתי הספר.
הורים יקרים
נעשים מאמצים נוספים עי ראש המועצה לסיים את האמפי ולקיים את המסיבה בתאריך המתוכנן המקורי.
אנחנו מבקשים לשריין עדיין את התאריך 11/6 וגם את 19/6.נעשה הכל בכדי לשמור על התאריך המקורי.
הנהלת בית הספר והנהגת ההורים.
האם העבודות יסתיימו בזמן
מהמצב הנראה בשטח באתר העבודות בימים האחרונים לא נראה כי העבודות צפויות להסתיים ולעבור בקרת בטיחות ואיכות מספקת עד ליום ראשון הקרוב אך כאשר יש רצון לעיתים מתגה גם היכולת.

התיאטרון עדיין בבנייה. ביקור באתר העבודות לפני מספר שבועות

עדיין בעבודות. ביקור באתר העבודות בימים האחרונים
אמפי בעמק
את העבודות להקמת התיאטרון, המכונה על ידי המועצה ‘אמפי גדרה’ ואמור לפי הצהרותיה להכיל 1100 מקומות ישיבה בטריבונות, מבצעים בהזמנת המועצה המקומית בעק הנשר, בצמוד למרכז אופק ומטרים ספורים מבריכת גדרה שכבר לא תיפתח, גם לא השנה.
העבודות להקמת האמפי החלו רק בתחילת השנה, חודשים ספורים לפני מסיבות הסיום המתוכננות זה זמן רב. כבר לפני מספר שבועות הצהירו במועצה המקומית שהמקום ייחנך עוד הקיץ. האם יספיקו או יאכזבו תלמידים והורים רבים?
נמשיך לעקוב.

גדרה היום חדשות המושבה גדרה


כשבמדינות מתקדמות הורסים בטונדות לטובת ירוק כאן עושים ההפך..
יש הוכחות שהוספת ירוק בערים מורידה את הטמפרטורות בתוך העיר. הטמפרטורות רק עולות ונרגיש את זה יותר ויותר..