מתנדבי האגודה למען החייל קיימו מסיבת חנוכה עם חיילי גבעתי בבסיס בנר רביעי של חנוכה
אור, גבורה ואחדות. מתנדבי ׳האגודה למען החייל גדרה׳ הגיעו עד בסיס גבעתי בדרום, לחגוג עם החיילים הדלקת נר רביעי בסימן: “אור גבורה ואחדות”.
הרבה מטרות היו לביקור ולאירוע המרגש: לחזק את רוח הלוחמים, לסמל את ניצחון האור, לחבר בן העבר להווה וכמובן – להעניק לחיילים רגע של נחת וטעם של בית.
בתחילת הביקור נפגשו מתנדבי האגודה עם מפקד היחידה רס”ן דור מכלוף וחייליו, לאחר מכן התקיימה הדלקת נרות חגיגית ובסיומה שרו המתנדבים עם הלוחמים שירי חנוכה. החיילים הופתעו כשגילו שהמתנדבים הביאו איתם ארוחת מקדונלד׳ס מלאה וגם דונאטס טריים בשלל טעמים, ספינג׳ ביתי וחם, ולביבות תפוחי אדמה.
לאחר הסעודה המפנקת, התכנסו המתנדבים לפעילות חברתית בהשתתפות המפקד והחיילים שסיפרו על פעילותם בעזה בתקופה האחרונה ואחר-כך עברו למשחקי חברה, בהדרכת המתנדבת ריקי בסון שהובילה ביד רמה משחקים חברתיים שאיחדו בים החיילות והחיילים .
בהמשך התקיים טקס חלוקת דרגות לחיילים.
ולסיום…הפתעה נוספת ללוחמים היקרים! כל חייל קיבל מארז מלא בכל טוב, דברי מתיקה ופינוקים, כובע גרב לחורף מצמר אמיתי בעבודת יד של סורגות, וחולצה טרמית מחממת. כמו כן ,היחידה חילקה לכול חיילי גבעתי מעיל סופטשלים צבאיים לחורף…
יו”ר האגודה יגאל גלסנר הציג את המשך הפעילויות לשנת 25/26 עם האגודה למען החיילים מפקד הבסיס העניק לסניף תעודת הוקרה והערכה רבה על פעילויות עם האגודה.
לא נותר אלא לאחל לחיילינו האהובים חג חנוכה שמח! מי ייתן ואור הנרות יעניק לכם עוז ויביא עימו שלום. כולנו מאחלים לכם שתחזרו הביתה בשלום במהרה, בבריאות ובשמחה.
תודה למתנדבי האגודה שהגיעו ונתנו מזמנם אהבה מהלב.


גדרה היום חדשות המושבה גדרה

