הפודטראק הראשון בגדרה נפתח בגן 7. “איך לא עשו את זה קודם?”
פודטראק גדרה. גדרה מצטרפת לסצנת הפודטראקים המרובים שנפתחו בתקופה האחרונה בכל רחבי המדינה וגם באזורנו.
ביוזמתו של ראש המועצה סהר פינטו, אשר טיפל בהליכי הרישוי והפתיחה של פודטראקים דומים בתפקידו הקודם בעיריית רמת גן, המועצה המקומית גדרה קיימה הליך מכרזי ובחרה מפעילים לפודטראקים שיפעלו בגנים הציבוריים ברחבי המושבה.
הראשון מתוך הפודטראקים נפתח השבוע בגן 7 ומופעל על ידי רשת המאפיות הידועה מתל אביב, ‘המאפייה’, בבעלות תושב גדרה.
“איך אף אחד לא חשב על זה קודם?”
אחד המבלים בערב הפתיחה הטיב לנסח את התחושות של רבים מהמבלים במקום:
“יש היום פודטראק בכל מושב או יישוב הכי קטן שאתה יכול לחשוב עליו. בגדרה יש כבר הרבה יותר מ 30,000 תושבים אז פודטראק בגדרה זה כל כך מתבקש. לא מבין איך אף אחד לא חשב על זה קודם.”

“הבאנו את המאפייה המפורסמת”
ככל הידוע בשבועות הקרובים צפויים להפתח פודטראקים נוספים בגדרה.
ראש המועצה פינטו בירך על הפתיחה וקרא לתושבי המושבה ואורחיהם להגיע, להנות ולפרגן למקום החדש:
הפוד טראק הראשון של גדרה יוצא לדרך!
👌🏼
בעקבות המכרז המוצלח שעשינו, החל ממחר יפעל פוד-טראק ‘המאפיה’ כאן אצלנו בגן שבע!
🚎
ביצירתיות ומכרז חדשני, הבאנו את המאפיה המפורסמת מתל אביב לגדרה; גם יצרנו מקום בילוי ופנאי, וגם הכנסה נוספת למועצה. בתפריט: סלטים, כריכים, סמבוסקים מעולים, קינוחים מתוקים וקפה מצויין!
☕️
וכשהבעלים הוא גדרתי, אז בכלל כולנו הרווחנו!
💪🏼
הפוד-טראק יפעל החל ממחר בימי ראשון עד חמישי בשעות 16:00 – 23:00 ובשישי בשעות 9:00 – 14:00 (בהרצה, תבואו השעות יתרחבו!)
⏱️
בואו, תהנו, תפרגנו, המון בצלחה!

הרעיון מרמת גן. הרשת מתל אביב. ראש המעוצה פינטו

משהו חדש נולד במושבה. רחבת הפודטראק בגן 7

גדרה היום חדשות המושבה גדרה

