דף הבית > קהילה > נוער > די לחרם

די לחרם

מפגש של נציגים מכלל סניפי ‘ים של חברים’ בארץ נערך בהנחיית מיכל דליות

סוף לחרמות. קבוצת הפייסבוק הארצית ‘ים של חברים’ אשר הוקמה לפני כשנתיים במטרה לסייע לילדי ונוער הניצבים במרכז תופעות חרב חברתי בשכבות הגיל השונות.

תופעת החרם ממשיכה להטריד עשרות רבות של הורים בכל רחבי הארץ אשר נוקטים בפעילות אקטיבית למניעת התופעה בקרב שכבות הילדים והנוער.

במסגרת הפעילות שכבר נפוצה לכל רחבי הארץ הוקמו סניפים רבים של המיזם ‘ים של חברים’ כולל סניף מקומי בגדרה המובל על ידי תושב גדרה עמי שנקי.

בימים האחרונים נפגשו כלל הנציגים מכלל הסניפים בארץ למפגש עם מיכל דליות, המוכרת יותר כ’סופר נני’ מתוכנית הטלויזיה שלה, מפגש פורה שממנו יצאו הנציגים עם עוד רעיונות איך לבלום את התופעה בקרב שכבות הגיל ביישובים השונים.

דרך פעולה משותפת

עמי שנקי פרסם בדף הפייסבוק של הקבוצה:

אתמול היה מפגש של כל הקבוצות שיש בארץ
יחד עם מיכל דליות.
היה מפגש פורה ובעיקר מעניין.
למדנו הרבה דברים
וגיבשנו דרך פעולה משותפת.
למדנו אחד מהשני
ובהמשך היה צוות של חדשות ערוץ 13 שעשה כתבה ראשונה על הקבוצה ובעתיד תהיה כתבת המשך

מחרימים את החרם

תופעת החרם מטרידה גם את שכבות בני הנוער בעצמם.

כך יצאו בפרלמנט הילדים והנוער המקומי לפני כשנה ביוזמה מקומית למאבק בתופעה בקרב הילדים תחת הכותרת ‘חרם? לא אצלי’.

רוצים להצטרף למאמץ לבלום את התופעה כאן בגדרה? בקרו בדף הפייסבוק של ההתארגות.

ים של חברים סניפים

ים של חברים בכל רחבי הארץ. סניפי המיזם בכרזה שקיבלה את פני הנציגים בערב המשותף (מתוך עמוד הפייסבוק של ‘ים של חברים גדרה’)

 

 

 

זכויות יוצרים
המספר האדום
100 אחוז דיוק

בדוק גם...

פר"ח

פר”ח לכולם

תוכנית פר”ח מגייסת רכזים ורכזות לאזור גדרה והסביבה תכנית פר”ח, ‘פרויקט חונכות’ של סטודנטים לסיוע …

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.

שינוי גודל גופנים