677

בדיוק על פי התחזיות – המספקים מזנקים. היקף הנדבקים הוכפל בתוך יומיים

המגיפה מתפשטת. עם הגדלת כמות הבדיקות עולה גם היקף הנדבקים המאותר בישראל. הערב פרסם משרד הבריאות כי המספר זינק ל 677 חולים, מהם 6 במצב קשה. קפיצה של 244 חולים, יחד עם הקפיצה שנרשמה אתמול הוכפל מספר הנדבקים במדינה בתוך יומיים.

קצב העלייה של היקף הנדבקים הוא מדאיג במיוחד מאחר והוא דומה בדיוק לקצב שחוו האיטלקים לפני שבועות מספר.

האם התקנות החדשות יביאו סוף להתפשטות המגיפה?

הקפיצה החדה במספרים מחדדת את החשיבות לאחריות אזרחית מלאה של כל תושבי המדינה בציות לתקנות החדשות שיחתמו הלילה על ידי הממשלה ויהפכו מבקשות והמלצות משרד הבריאות לתקנות מחייבות שיאכפו על ידי משטרת ישראל. הישארו בבית!

למעט תרומת דם, הפגנה ואימון ספורט עד חמישה משתתפים. כל ההנחיות המלאות בתקנות בחתימתו של ראש הממשלה שהתפרסמו הערב לעיונכם כאן בקישור.

עלייה במספרים גם בגדרה

בתוך כך עלה הערב מספר הנדבקים בגדרה לארבעה. שניים מהם שהו במהלך סוף השבוע האחרון בבית חב”ד במושבה וקיים חשש כבד שהדביקו בכך תושבים רבים נוספים.

לצד בית חב”ד הולך ומתארכת רשימת המקומות בהם שהו חולים מאומתים באזורינו בשבועיים האחרונים:

“על הציבור להתפלל ביחידות”

מעט בתי הכנסת שעוד פעלו בימים האחרונים הונחו להיסגר וציבור המתפללים הונחה להתפלל תפילת יחיד.

ראש המועצה גמליאל, העביר את הוראת הרב הראשי, הרב דוד יוסף, לכל גבאי בתי הכנסת במושבה במטרה למנוע כינוסי תפילה לחלוטין עד לשוך המגיפה.

תמונה יכולה לכלול: ‏‏טקסט‏‏

זכויות יוצרים
המספר האדום
100 אחוז דיוק

בדוק גם...

נשים יוצאות מגדרן שער

נשים יוצאות מגדרן

נעה שרמן גולדפינגר תעלה על הבמה את סיפוריהן של הנשים שבנו את גדרה נעה שרמן …

שינוי גודל גופנים