מיזם “צעצועים של גבורה” – לזכרו של רס”ן טל פשבילסקי שאולוב הי”ד, גיבור ישראל, הושק על ידי מרכז אופק
צעצועים של גבורה. טל פשבילסקי שאולוב, או בכינויו הרווח ‘טלפש’, שלנו היה קצין מוערך, מפקד שאהב ודאג לחייליו. הוא ידע לדרוש הרבה, אך תמיד היה שם עבורם. מוביל ומחזק. חייליו העריכו אותו כל כך. אבל עוד לפני שטל הפך להיות חייל מצטיין וקצין מוערך, הוא היה ילד קסם, ילד של ערכים וכבוד, אח מפנק ומפרגן ובן זוג הכי אוהב שיש. כזה היה טל – מתובל וגדוש בכל הטוב הזה, מלא אהבה, אכפתיות, דאגה ונתינה לזולת.
ביוני 2024 נפל טלפש, אשר שימש כקצין בחטיבת גבעתי, במהלך שירותו הצבאי במלחמת חרבות ברזל והוא בן 24 בלבד.
לקראת פורים השיקו במרכז אופק בתיאום עם משפחתו של טל מיזם מקורי בו משפחות מוזמנות לתרום צעצועים לרווחתם של ילדים מאושפזים.
מרכז אופק פרסם:
השנה בפורים, נמשיך את הרוח של טל דרך מעשה טוב – תרומת צעצועים לילדים מאושפזים בבתי חולים.
אנחנו מזמינים אתכם להצטרף למיזם ולתרום צעצועים חדשים שיחולקו לילדים בבתי חולים וכך יחד ננציח את טל שלנו בדרך שתשמח לבבות של ילדים ותאיר את עולמם, בדיוק כמו שטל עשה בחייו.
📍 נקודת איסוף: מרכז אופק גדרה
ניתן להביא צעצועים עד יום רביעי 12.3
לפרטים: חגית אמסלם 052-4481510
בואו נהפוך את פורים הזה לחג של נתינה, לזכרו של טל שלנו 🙏🏻❤️


גדרה היום חדשות המושבה גדרה

