דף הבית > מבצע חרבות ברזל > מבצע עם כלביא > נערכים לטיפול באתרי הרס
סיור באתרי הרס רחובות

נערכים לטיפול באתרי הרס

נציגי רשויות מקומיות, כולל נציגים מגדרה, השתתפו בסיור בהובלת פקע”ר באתרי הרס ברחובות לשם שיפור ההערכות בכלל היישובים להמשך המלחמה

נערכים לטיפול באתרי הרס. המלחמה נכנסה הבוקר ליומה השביעי עם הצטרפותם של באר שבע וערים נוספות במרכז לרשימת היישובים שנפגעו מנפילות הטילים הכבדים שמשגרת איראן אל עבר מדינת ישראל מאז יום תחילת מבצע ‘עם כלביא’.

על מנת לשפר את המוכנות של כלל הגורמים לטיפול באתרי הרס נוספים שייתכנו גם ביישובים נוספים בהמשך הלחימה ערך הבוקר פיקוד העורף סיור למנכ”לי רשויות מקומיות ומהנדסי ערים באתרי ההרס בעיר רחובות.

בין המשתתפים היו גם שמואל רוטשס, מנכ”ל המועצה המקומית גדרה ומהנדס המועצה סלבאן פנוביץ’, אשר התבקשו במסגרת הסיור לסקור את הפעולות שביצעה המועצה המקומית גדרה באתר ההרס באתר בית הספר שלהבות בגדרה לאחר הנפילה בסבב הלחימה הקודמים בתחילת אוקטובר.

שלא נצטרך…

סיור באתרי הרס סיור באתרי הרס

מתחילים לטפל בזריזות בתוצאות התקיפה. רחובות הבוקר
זכויות יוצרים
המספר האדום
100 אחוז דיוק

בדוק גם...

בר יין שורר

רביעי נאים

ערב של יין איכותי ודגים נאים בגדרה סצנת הקולינריה האיכותית בגדרה ממשיכה להפתיע. השבוע בשורר …

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.

שינוי גודל גופנים