קצב ההתפשטות בגדרה לא מאט.
למרות יום כיפור והמיסוך שבאופן טבעי עצירת הפעילות המוחלטת לאורך היממה האחרונה נוצר על נתוני האמת של היממות האחרונות, עלה מספר הנדבקים הכולל בגדרה ל-501 נדבקים מאז פרוץ המגיפה, כמעט 200 מהם מדווחים עדיין כחולים פעילים.
על התגבור החליטו בפיקוד העורף לאחר שגדרה חזרה לסטטוס יישוב אדום, סטטוס שלא מוסיף כל כבוד להתנהלות התושבים ולהנהלת היישוב שכשלו יחד בבלימת המגיפה במקום.
באיחור בולט, החלה היום המועצה המקומית, מתוגברת בכוחות פיקוד העורף אשר נשלחו לסייע לניהול המקום, בהסברה ואכיפה מוגברת בניסיון לבלום את מגמת ההתפשטות.
התחלת הפעילות נרשמת רק היום לאחר שמנעה המועצה את יוזמות תנועות הנוער להיפרס במרכזי הפעילות ולחלק עלוני הסברה בנושא לתושבים.
המועצה פרסמה מטעמה כי:
“היום החל מבצע הסברה מקיף לטובת מניעת התפשטות נגיף הקורונה.
ההסברה החלה היום ותתקיים במוקדים מרכזיים בגדרה
אנו מודים לפיקוד העורף על שיתוף הפעולה והסיוע.”
על רקע סדרת ההחלטות וחוסר הפעילות בתחום בחודשים האחרונים, נראה שפעילות זו מועטה ומאוחרת מידי ומותירה את האחריות לבלום את התפשטות המגיפה בידי הציבור הנדרש לנקוט באחריות ולהקפיד על הוראות הקורונה – אבל להקפיד ממ”ש.
אין ברירה אחרת. שמרו על הוראות הקורונה
במת הופעות במסגרת חנות ציוד המוסיקה החדה 'לבמה גדרה' צפויה להפתח בימים הקרובים הבמה החדשה.…
ישיבת מליאת המועצה גדרה החלה. שידור ישיר בפייסבוק להלן קישור לשידור הישיר – ממש כאן
טום פשקובסקי וליפז חג'אמה מגדרה זכו באליפות המדינה שנערכה בירושלים לוחמי הטאקוונדו הבוגרים של גדרה,…
החלו עבודות שדרוג תשתית מים באזור רחובות אפרים ומנשה עבודות תשתית הצפויות להמשך כשלושה חודשים…
סהר פינטו: "מי שיסתכל על פרויקט מחיר למשתכן, יחשוב שמדובר בגוף זר" ראש מועצת גדרה…