החל הליך הקליטה של המעטפות הכפולות.
כ-800 חיילים הצביעו בבסיסהם, כולל מילואמניקים שהתאפשר להם להצביע בקלפי צבאית במהלך השירות הפעיל בו הם נמצאים.
מעבר לחיילים הגיעו לועדת הבחירות גם ההצבעות של מקבצי הדיור ובתי האבות בגדרה שגם בהם התאפשרה ההצבעה בתוך המוסד עצמו והעברת הפתקים בנוהל זהה לזה של החיילים לספירה שתחל בעוד שעות ספורות במרכז אופק.
מספר המעטפות הכפולות נמוך ממספרן בבחירות הקודמות, עת עמד על כ 1200 מעטפות כפולות שהגיעו לועדת הבחירות ימים ספורים לאחר מועד הבחירות העיקרי בגדרה.
בתוספת מספר המצביעים במעטפות הכפולות אחוז ההצבעה בגדרה צפוי לעמוד על כ-70%, גבוה משמעותית מהממוצע הארצי אך נמוך משמעותית מאחוז ההצבעה בבחירות הקודמות.
תוספת הפתקים לא יכולה לשנות את זהות ראש המועצה הנבחר סהר פינטו, אך עשויה לשנות את חלוקת המנדטים בין הרשימות השונות ולפיכך ראשי הרשימות הקטנות בגדרה נמצאים במתח רב לקראת פרסום התוצאות הסופיות שיכריעו האם עברה רשימתם את אחוז החסימה.
המועצה המקומית גדרה תקיים טקס זיכרון לשבעה באוקטובר ולחללי מערכת חרבות ברזל בשביעי באוקטובר נציין…
תלמידי תיכון רות יצאו לחלקה הצבאית בגדרה וקיימו במקום פעילות ערכית לזכרם של הנופלים בשבועות…
הרצאתו של יורם תבל על מסע עלייתם של צעירי קזבלנקה לארץ ישראל על אוניית המעפילים…
בית חב"ד גדרה מזמין את הציבור להקדים ולהזמין את ארבעת המינים לקיום מסורת חג הסוכות…
שבועיים בלבד לאחר סיומו של הצו הקודם, נציב הכבאות וההצלה חתם על צו איסור נוסף…
מאות מחניכי וחניכות תנועות הנוער צעדו יחד בצעד עידו ברוך שהובלה על ידי הוריו של…