לצד פיתוח מתחם התעסוקה ופארק שמיר, המועצה המקומית מקדמת את תכנון המתחמים הבאים שייבנו בגדרה

גדרה 2030.

ראש המועצה וסגנו, מחזיק תיק ההנדסה שלום אזרד, נפגשו השבוע עם נציגי רשות מקרקעי ישראל וחברת ‘דירה להשכיר’ כדי לקדם את כנונו של מתחם 8, המתחם הגדול ביותר שעתיד להיבנות בגדרה בשנים הקרובות ממערב לכביש 40.

“נחושים לקדם את הליכי התכנון ארוכי הטווח”

ראש המועצה:

בחודשים האחרונים אנחנו עמלים על פיתוח עתידי של המושבה; קידום הביג שייפתח בעוד שבועיים (20.2), הפקדת תכנית לאזור תעסוקה חדש, וקידום תכנון מתחם 8.

השבוע נפגשתי, יחד עם סגני מחזיק תיק ההנדסה שלום אזרד, מ”מ ראש המועצה תומר אהרון וחבר המועצה הראל דוד, עם נציגי רמ”י (רשות מקרקעי ישראל) וכן עם נציגי חברת ‘דירה להשכיר’ (חברה ממשלתית האמונה על תכנון המתחם), והתוונו מדיניות לפיתוח בר קיימא של מתחם 8, שיהיה מאוזן בין מגורים לעסקים, ויכלול מענה תכנוני לצרכים של הדור הצעיר במושבה – דירות קטנות, דיור להשכרה ארוכת טווח, מחיר מטרה ובני מקום.

אין ספק כי תכנון נכון, יאפשר למושבה לגדול באופן מושכל תוך מתן מענה לפערים העצומים הקיימים במבני הציבור. מדובר בהליכים ארוכי טווח, ואנחנו שמחים שהתחלנו בהם ונחושים לקדם אותם לטובת כלל תושבי ותושבות גדרה!

כל הפרטים:

לפרטים על תכנית המתאר של מתחם 8 – ממש כאן.

לרשימת החנויות שתמצאו בביג גדרה בעוד שבועיים – ממש כאן.

ייפתח ב 20/2/25. אילו חנויות יהיו ב BIG? לחצו על התמונה ותגלו
גדרה היום

Recent Posts

שיפוץ יסודי לבית הספר היסודי

בית הספר פינס עובר שיפוץ קיץ יסודי לקראת שנת הלימודים הבאה חופשת הקיץ בעיצומה ובמועצה…

יום 1 ago

מדריכי חדר הכושר

לראשונה בגדרה. תלמידי מגמת החינוך הגופני בתיכון רות סיימו הוסמכו כמדריכי חדר כושר לראשונה בגדרה,…

יום 1 ago

אוטובוס עלה באש. הכביש נחסם

כביש 7 נחסם הערב בשל אוטובוס שעלה באש. כוחות הצלה בזירה עומסים חריגים מכיוון אשדוד…

יום 1 ago

השביליסט

מופע היחיד של אלעד שיפוני, 'שביליסט' יתקיים במרכז אופק השבוע לא צריך לצעוד את כל…

יום 1 ago

קמפינג גדרה

כבכל קיץ – קמפינג גדרה ייערך השבוע בגן בילו כפי שהתקיים גם בשני הקיצים האחרונים…

2 ימים ago

בהנהלה חדשה

מנהלות חדשות לחטיבת הביניים רמון ולאולפנת נתיבי נועם מערכת החינוך נערכת לשנת הלימודים הבאה ומשלימה…

2 ימים ago